DSF implementerer nyt digitalt medlemssystem

I DSF er vi glade og stolte over at vi nu er så langt, at vi kan informere og præsentere vores nye digitale medlemssystem.  Systemet har en lang række fordele f.eks. bliver det nemmere at planlægge og afvikle kurser og øvrige aktiviteter, medlemmer kan tilgå certifikater og medlemskort online og klubber kan hurtig og simpelt kommunikere vigtige informationer.

Medlemssystemet vil være tilgængeligt som app og i en webversion.

Systemet åbnes officielt fredag d. 1/10, men… og der er et men. Før man som medlem kan logge på systemet, så skal klubbens klubbens klubadministrator have opdateret medlemmernes e-mail i systemet.

Alle klubadministratorer har modtaget en separat mail med vejledning om processen. Hvis en klub ikke mener man har modtaget en separat mail med info, så kontakt Nicolai Kehling på nedenstående mail.

Det vil altså sige, at systemet er klar til brug, når klubbens webadministrator har opdateret klubbens medlemmers e-mail i systemet.

Hen over efteråret vil vi løbende afholde online infomøder, hvor man kan få hjælp og vejledning i brug af systemet – hold øje med hjemmesiden og DSF Facebook side, hvor vi løbende opdaterer med tider og datoer for online møder

Hvis man har spørgsmål til systemet, så er man velkommen til at skrive til vores udviklingskonsulent Nicolai, på kehling@sportsdykning.dk