DM i Fridykning (Pool) 2024

DM 2024 i Pool Fridykning er nu vedtaget til, at blive afholdt i Herning i forbindelse med DM-ugen 22. & 23. juni 2024.

Det betyder, at DM falder et par måneder senere end vi er vant til, og med den tidlige udmelding, burde alle have chancen for at få den bedste træning op til stævnet.

Faciliteterne i Herning er helt i top. Se mere på Herning Bad & Svømmehals hjemmeside.

https://herningbad.dk/bassiner

 

Lørdag den 22. vil der blive afholdt STA i undervisningsbassinet, som har en temperatur på 30 grader, og med en dybde på 90-110 cm dybde. Lørdag afvikles ligeledes DYNB i 50 meter bassinet, hvor bassinet har en dybde på 2 meter i fuld længde, og hver bane er imponerende 2,5 meter brede.

 

Søndag den 23. juni afvikles først DNF i 50 meter bassinet, hvor bassinet har en dybde på 2 meter i fuld længde, og hver bane er imponerende 2,5 meter brede.

Efterfølgende sluttes stævnet af med DYN ligeledes på 50 meter banerne.

I løbet af foråret vil Herning kommune, i samarbejde med DIF, tilbyde et “overnatningskatalog”, hvorfra man kan booke overnatning til stævnet. Der vil være en deadline for bookning, hvorefter overnatningsmulighederne frigives til øvrigheden, som ønsker at overvære konkurrencerne ved DM-ugen 2024.

Som optakt til DM, har fridykkerudvalget besluttet, at der vil blive afholdt et par kvalifikationsstævner, både i øst, og i vest, som skal være afviklet senest 15 april 2024.

Medaljetagerne fra DM 2023 vil være direkte kvalificeret til DM 2024.

 

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen for weekenden, 22. & 23. juni 2024, og held og lykke med træningen.

Vi ses i Herning

https://www.dif.dk/…/herning-bliver-vaertsby-for-dm-ugen