Naturens Uge – “Under Overfladen” d. 4. – 10. september

Kom med ud i naturen!

Hvis I vil være med til Naturens Uge, hvor årets tema er Under overfalden,  så er det her i august I skal tilmelde jer. Naturens Uge er en god anledning til at skabe synlighed om dykning, hvor jeres klub kan komme i kontakt med potentielle nye medlemmer og styrke sit lokale netværk.

Årets tema er ”Naturen under overfladen”. Det lægger jo op til alt det sjove og spændende, man kan lave ved og i vand. Presset på vores blå natur er vokset, og der er derfor behov for, at vi sammen genopdager livet under overfladen, genskaber vores forbindelse til havet og sætter fokus på, at der skal aktiv handling til for at bevare vores fælles havmiljø.

 

Når man tilmelder sig som arrangør af et Naturens Uge arrangement, kommer man med på arrangementsoversigten på www.naturensuge.dk. Sammen med medieopmærksomheden gør det, at I kan nå bredere ud end normalt, og derved få noget mere synlighed og komme i kontakt med nogle nye målgrupper.

 

Hvad får man hjælp til, når man tilmelder et arrangement til Naturens Uge?

  • Gratis arrangørpakke: I arrangørpakken er der materiale til at synliggøre jeres arrangement. Man kan få et beachflag, banner, halsedisser, T-shirts mv. til at skabe synlighed samt materialer til aktiviteter rettet mod børn.
  • Opbakning og synlighed: Arrangører kan få hjælp til invitationer, PR, presse, artikler, synlighed samt inspiration til aktiviteter. Få gode råd og tips som arrangør af et Naturens Uge arrangement her: https://www.naturensuge.dk/opret-et-arrangement/vaerktojskasse-for-arrangorer/. Her kan du finde links til fotos, Facebookbannere mv., som arrangører kan bruge i forbindelse med promovering af et Naturens Uge arrangement.

 

Læs mere og tilmelding: www.naturensuge.dk. Projektet er støttet af Nordea-fonden og 15. Juni Fonden og koordineres i fællesskab mellem Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening.

 

Vi håber, at I vil være med til at lave et arrangement i løbet af ugen. I må også meget gerne videreformidle budskabet til jeres lokale netværk.

 

For yderligere sparring eller spørgsmål, så kontakt Nicolai Kehling, kehling@sportsdykning.dk