Instruktøruddannelse 2022

NU er det sidste chance for tilmelding, hvis du skal (videre)uddanne dig som M1 eller M2 instruktør i 2022. Der uddannes i CMAS regi.

Tilmeldingsfrist d. 11/9!

Instruktøruddannelse

Den 19. – 23. oktober afvikler Dansk Sportsdykker Forbund instruktørdage. Det foregår i Middelfart og i Lillebælt. På Instruktørdagene samler vi M1, M2 og M3 uddannelserne og afvikler eksaminerne samtidig. Det er en ny måde at afvikle uddannelserne på og vi glæder os til at mødes om det vi elsker!

Pilotprojekt og midler fra DIF

I Dansk Sportsdykker Forbund har vi fået midler af DIF til at udvikle vores instruktøruddannelser. Derfor betyder det også at årets forløb er et pilotprojekt, hvor vi prøver en ny metode til afviklingen.

Helt konkret betyder det, at der bliver en del mere hjemmearbejde og teoretisk forberedelse. Som kursist bliver man tildelt en gruppe og en mentor, hvor man sammen skal forberede sig til instruktørdagene. På instruktørdagene har vi komprimeret alt det praktiske, som bliver gennemgået her.

Yderligere info om dagene fås ved tilmelding til kurset.

Som noget helt unikt har vi modtaget støtte fra DIF til at uddanne nye instruktører i forbundet. Det betyder, at prisen i år er banket i bund, så det kun koster 1500 kr. pr. person at deltage.

Prisen dækker:

  • Uddannelse
  • Undervisning
  • Overnatning
  • Forplejning
  • Certifikat

Tilmeldingsfrist søndag d. 11/9!

Hvis du ønsker at deltage på årets instruktøruddannelse, så tilmelder du dig via tailor.sportsdykning.dk. Har du har udfordringer med at logge på, så kontakt din klubs kasserer.

For spørgsmål, så kontakt venligst Nicolai Kehling,  kehling@sportsdykning.dk