Dansk Sportsdykker Forbund deltager på Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle  – få 50% rabat på din billet.

Sammen med Herning Sportsdykkerklub Perlen deltager vi på Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle. Her ser vi frem til at snakke dykning, forbund, udstyr, aktiviteter og meget mere. Hvis du aldrig har prøvet at dykke før, så har du mulighed for prøve dyk.

Og helt ekstraordinært har vi mulighed for at tilbyde 50% rabat på indgangsbilletten, hvis du er medlem af forbundet.

Ferie for Alle

Med safari-tema og et rigt aktivitetsprogram fejrer Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, sit 25-års jubilæum i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar. Besøgende kan desuden se frem til at gå på opdagelse hos op mod 1.000 udstillere i spændende camping-, cykel-, outdoor-, golf-, dykker- og rejse-universer.

Ferie for Alle har siden 1998 har Ferie klædt danskerne på til nye eventyr af enhver slags, og det er således en jubilæumsudgave af messen, der venter, når dørene atter åbnes i slutningen af februar.

Messen, der med sine inspirerende kvaliteter er et populært udflugtsmål i sig selv, fylder 25 år, og det fejres med et brag af en udgave, hvor alle sejl er sat til for at skabe store oplevelser både i nuet og på sigt.

Ferie for Alle er med andre ord tilbage for fuld styrke ovenpå sidste års udgave, der grundet corona blev gennemført kun tre uger efter genåbningen. Årets overordnede tema er safari, som dermed kommer til at gå igen i flere haller med blandt andet foredrag og aktiviteter.

Du kan læse meget mere for Ferie for Alle her – https://www.ferieforalle.dk/

Spar penge på entré

Vi har – helt unikt – mulighed for at tilbyde medlemmer af Dansk Sportsdykker Forbund 50% rabat på adgangsbilletten. Rabataftalen gælder kun ved køb af fysiske billetter og man skal fremvise gyldigt medlemskort. Rabatten gælder altså kun medlemmer af Dansk Sportsdykker forbund og ikke familier, venner etc.

Du finder dit medlemskort på tailor.sportsdykning.dk eller via appen.

Du køber en fysisk billet ved hovedindgangen, ud mod Vardevej og ved indgang 2, ud mod Jyske Bank Boxen.

Se haloversigt her: https://www.ferieforalle.dk/planlaeg-dit-besoeg/haloversigt

 

Vi glæder os til at se så mange som muligt.