Affaldsindsamlingen 2022

Om Affaldsinsamlingen

Sammen med venner, kolleger, familier eller andre, kan I fra den 28. marts – 3. april, være med til at hjælpe naturen og få fjernet noget af alt det affald der ligger derude. Det er Danmark Naturfredningsforening er initiativtager til den årlige affaldsindsamling.

Hvert år deltager danskerne i en fælles indsats for en renere og smukkere natur og et bedre miljø og klima. I 2021 deltog 185.000 danskere – det er vi både beærede og stolte over!

Affald er også et fokusområde for os i Dansk Sportsdykker Forbund og i 2021 har klubber på tværs af hele landet fjernet affald fra havbunden. Under sidste års affaldsindsamling blev der indsamlet 1,4 ton!

Vi håber at i har lyst til at støtte op om affaldsindsamlingen ude i klubberne. Det er ligeledes en god anledning til at samles og nyde hinandens gode fællesskab samtidig med I gør en forskel for naturen.

Opret indsamling

Som klub eller forening kan I oprette en lukket indsamling for medarbejdere, netværk eller andet. I selve tilmeldingen markeres det, om indsamlingen skal være lukket, derved vil den ikke fremgå på en oversigt over samtlige indsamlinger, som eksterne kan deltage i. Alternativt kan I holde en åben indsamling, hvor I kan invitere lokalmiljø eller andre til ens indsamling.

I opretter jeres egen indsamling via linket her: https://www.affaldsindsamlingen.dk/opret-en-indsamling/