Åbning for indendørssport i dag 6. maj

UV-Rugby og træning i svømmehal

Vi har fået en del henvendelser omkring UV-Rugby og brug af svømmehal.

Her til morgen er der kommet fortolkning fra Kulturministeriet og som de fleste ved er det ikke muligt at sætte gang i aktiviteter hvor der er eller kan forekomme kropskontakt.

 

Derfor er vores anbefalinger flg.:

Der er desværre ikke taget decideret højde for sportsgrene der foregår under vandoverfladen.
Så spillere kan træne og mødes med Corona Pas uden i har kontakt fysisk med hinanden. Så længe alle retningslinjer overholdes.
Der skrives flg. fra Kulturministeriet:
  • Der er muligt at holde åbent for indendørs idrætsaktiviteter for personer på 18 år og derover. For personer over 18 år og under 70 år må der dog ikke holdes åbent for kontaktsport, f.eks. håndbold, kampsport, ishockey og pardans.

  • Der gælder for besøgende, brugere mv. på 18 år og derover krav om fremvisning af coronapas samt gyldigt ID for at få adgang til lokaler, hvor der udøves idræts- aktiviteter, herunder idrætslokaler, træningscentre, svømmehaller og lignende. Kravet gælder ikke frivillige trænere, ansatte og lignende.

 

Derfor anbefaler vi i DSF, at der ventes med at sætte gang i træninger indtil der kommer ydeligere informationer – der er lagt op til yderligere åbning den 21. maj. Det er dog muligt for jer at svømme i svømmehallen.