VIGTIG INFORMATION OG NYHEDER

Medlemsregistrering/årskontingent 2023

Året nærmer sig sin afslutning og det betyder også at der inden længe bliver opkrævet årskontingent af klubberne. Proceduren bliver ligesom i år – via medlemssystemet Tailor.

BETALINGSFRISTEN FOR ÅRSKONTINGENTET ER DEN 20. JANUAR 2023.

Proceduren for opkrævning af årskontingentet findes HER

Og lidt hjælp i form af en miniudgave af vejledningen til redigering af medlemmer i medlemssystemet.

Venlige påmindelser bliver sendt ud straks i det nye år. Flere vejledninger findes på vores hjemmeside. Kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp til systemet.

DSF Repræsentantskabsmøde 2023

Repræsentantskabsmødet er forbundets fundament. Repræsentantskabet (klubberne) er forbundets øverste myndighed. Det er her fundamentet i form af vedtægter, valg, ansvar og økonomi bestemmes. De beslutninger, repræsentantskabet (klubberne) vedtager, kan bestyrelsen ikke senere ændre.

Det er på repræsentantskabsmødet, at klubberne har indflydelse på hvem, der skal sidde i bestyrelsen. Det er også her klubberne har mulighed for at blive hørt og få forslag behandlet, og det er her bestyrelsen skal stå til regnskab for årets aktiviteter.

Den 16. april 2023 afholdes det årlige repræsentantskabsmøde. Det foregår i Idrættens Hus i Brøndby. Alle klubber I Dansk Sportsdykker Forbund har mulighed for at deltage med 1-2 repræsentanter for hver klub og derved sætte sit præg for fremtiden inden for dansk sportsdykning.

Tilmeldingsinfo, dagsorden og indkaldelse af forslag m.v. bliver sendt ud i løbet af det nye år, men sæt allerede nu et X i kalenderen den 16. april 2023.

Nye certifikat priser fra 1. januar

Uddannelsespakkerne udgår pr. 31-12-2022 og priserne på certifikater bliver ændret i det nye år. Allerede indkøbte uddannelsespakker/ordre nr. kan benyttes så længe i har dem. Yderligere information om nye priser kommer snarest.

En flot ny dykkerbrochure

Det sker relativ ofte, at vi får spørgsmålet ’Kan jeg være medlem af DSF?’, ’Hvorfor skal man være medlem af en Dykkerklub?’ eller noget helt tredje dykkerrelateret.
For at imødekomme nogle af disse spørgsmål har vi derfor fået lavet denne nye flotte brochure. Det kan forhåbentligt være med til belyse hvad dykkersporten er for en størrelse og hvorfor det er godt, som ny dykker at blive medlem af en klub i DSF.

Brochuren findes digitalt og I må gerne bruge den på hjemmesider, Facebook og andre steder. Det er også muligt at bestille fysiske eksemplarer, som I kan have liggende til reklame og markedsføring.

Ønsker man at bestille fysiske eksemplarer, så skal I kontakte sekretariatet på dsf@sportsdykning.dk og oplyse hvor mange eksemplarer i ønsker. DSF betaler forsendelsen.

Se den flotte brochure her: https://www.sebrochure.dk/sportsdykning/WebView/

Sidst men ikke glemt 😊

Kontoret har lukket i Juleferien fra den 23. december til den 2. januar 2023.

vh.

Dansk Sportsdykker Forbund

Annette Knudsen