Velkommen til vores nye udviklingskonsulent i Dansk Sportsdykker Forbund

Det er med stor glæde, at jeg kan berette, at vi har ansat en udviklingskonsulent til forbundet. På bestyrelsen og forbundets vegne byder vi Nicolai velkommen.

Vi glæder os til samarbejdet med Nicolai og her er et par ord fra vores nye konsulent

Med venlig hilsen Jesper Risløv – Formand

 

Mit navn er Nicolai Kehling, 30 år, og jeg er utrolig glad og stolt over at være ansat som udviklingskonsulent i Dansk Sportsdykker Forbund.

 

Ved at ansætte mig har I fået en positiv indstillet person med let til smil og grin. I bagagen har jeg uddannelse i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet, og i de seneste par år jeg har arbejdet med frivillighed, ledelse, events og kommunikation. Dertil har jeg mere end 20 års personlig erfaring fra forenings- og fodboldregi, hvor jeg har spillet fodbold på amatør- og eliteniveau samt selv været frivillig i forskellige roller.

 

Jeg tiltrådte stillingen 1. marts, og i første omgang bruger jeg al min tid på at arbejde med strategiaftaler med DIF, som skal være færdige d. 1. maj. Når de er underskrevet, ser jeg frem til at besøge klubberne og møde jer alle sammen, så vi sammen kan udvikle forbundet og dykkersporten, så vi fortsat er relevante for alle dykkere i Danmark.

Som person motiveres og glædes jeg ved at samarbejde og udvikle i fællesskab. Dertil trives jeg med at arrangere events og aktiviteter, hvilket I måske allerede har bemærket på Facebook og i forbindelse med Affaldsindsamlingen 2021.

 

De hurtige:

  • 30 år, bosat med kæreste og barn i Vanløse
  • Kandidat i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet
  • Stor erfaring med frivillighed
  • Nøgleord: udvikling, samarbejde og fællesskab
  • Siger ikke nej til kage i forbindelse med klubbesøg
  • Uddannet PADI Advanced Open Water
  • Vil meget gerne se en hvalhaj

Jeg ser frem til at besøge jer, snakke med jer, dykke med jer og sammen gøre en forskel.

Nicolai Kehling
Udviklingskonsulent Dansk Sportsdykkerforbund