Udviklingskonsulent søges til Dansk Sportsdykker Forbund

Jobopslag

Udviklingskonsulent til Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund søger en Udviklingskonsulent i en nyoprettet stilling, til at bistå udviklingen af forbundet. Stillingen er på 20 timer med mulighed for fuldtid ved årets udgang. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Arbejdssted er som udgangspunkt vores kontor i Brøndby, men der vil være en del arbejdsdage ude af huset.

Dansk Sportsdykker Forbund er et specialforbund under Danmarks Idræts-Forbund (DIF). Vi står overfor at skulle forny vores 4-årige strategiaftale med DIF. Det er det vi primært skal have hjælp til. Samtidig skal den nye udviklingskonsulent sikre at vi kommer i mål med den nuværende, der udløber ved årets udgang.

Du bliver del af et energisk og engagerende miljø. Dine primære opgaver vil være at:

 • Formulere den kommende strategi i samarbejde med bestyrelsen
 • Arbejde bredt omkring klubudvikling og medlemsvækst.
 • Besøge klubber og rådgive om udvikling af deres organisation.Dit arbejde vil være meget varieret, og du skal have evner og lyst til både, at arbejde strategisk og administrativt på daglig basis.Den nye 4-årige aftale vil rumme en videreførelse af nogle af de nuværende initiativer og med nye fokusområder, der er blevet udarbejdet af Dansk Sportsdykker Forbund bestyrelse.Om dig:
 • Du er energisk og struktureret
 • Du er troværdig og i stand til at tale med alle
 • Du har erfaring med projektledelse og -styring
 • Du har erfaring med organisationsudvikling og foreningslivet
 • Du skal kunne begå dig politisk indenfor forbundet og udadtil i forhold til DIF, herunder erfaringmed samarbejde med kommuner
 • Dygtig til at motivere mennesker og få dem til at se mulighederne
 • Du kan både igangsætte projekter og følge dem helt til dørs.
 • Du er i stand til at implementere politiske beslutninger og strategier i samspil med forbundetsinteressenter
 • Du har interesse for og gerne kendskab til sportsdykningKørekort og bil er et krav for at blive taget i betragtning, da der vil være en del rejseaktivitet/kørsel i hele landet forbundet med jobbet. Der må forventes aftenarbejde i et væsentligt omfang, weekendarbejde kan forekomme.Vi tilbyder:Et selvstændigt og udviklende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. For den rette

kandidat vil der være mulighed for en fuldtidsstilling fra årsskiftet 2022.
En fleksibel arbejdsplads, hvor du har tæt samarbejde med Dansk Sportsdykker Forbunds andre ansatte, samt indgår i konsulentteam med andre forbunds udviklingskonsulenter og fagfolk i et stærkt fagligt miljø i Idrættens Hus.

Ansættelse pr. 1.3.2021 eller efter aftale
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

Formand Jesper Risløv på formand@sportsdykning.dk tlf. 40 33 50 28 eller Sekretariatschef hos Danmarks Idræts-Forbund Helge Mogensen hmg@dif.dk tlf. 20 27 35 33

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt, dog senest søndag d. 14. februar. Ansøgningen og CV sendes til hmg@dif.dk

Ved at sende din ansøgning til ovennævnte e-mailadresse, accepterer du, at vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har sendt, indtil rekrutterings-processen er afsluttet, og i den efterfølgende periode, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os, men aldrig mere end 6 måneder. Yderligere accepterer du, at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik samt giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger.

Om Dansk Sportsdykker Forbund:

Forbundet er et specialforbund under Danmarks Idræts-Forbund (DIF) med ca. 7.300 medlemmer, fordelt på 139 klubber i hele landet. Forbundet ledes af en frivillig valgt bestyrelse.

page2image6032576 page2image6032960 page2image6035456