Ny sportsdykningssæson skydes i gang med spændende begivenheder i hele Danmark!

Sportsdykkere i Danmark er i højt humør og den nye “sæson” for sportsdykning er blevet indledt med et brag! Klubberne rundt omkring i hele Danmark er fyldt med glade dykkere, der ser frem til spændende aktiviteter og begivenheder i løbet af det kommende år.

Dykkerklokken

Hos Frederikshavn Sportsdykkerklub har man allerede haft æren af at afholde det eftertragtede event “Dykkerklokken.” Dette årlige arrangement tiltrak op mod 70 dykkere fra nær og fjern for at udforske det boblende rev ved de nordjyske kyster. Det var et fantastisk arrangement, som næste år bliver afholdt på Fyn. Dykkerklokken viser tydeligt hvor stor passionen er for dykning i Danmark.

Juniordykning i Randers

Men det er ikke kun i Nordjylland, der sker spændende ting. I Randers er der store nyheder på vej, da et nyt ungdomshold snart vil se dagens lys. Dette initiativ vil give unge dykkere en enestående mulighed for at udforske havets dybder og lære om dykkerlivets mysterier. Randers bliver således et spændende knudepunkt for unge dykkere i den kommende sæson.

 

Jubilæum i Bjerringbro

I Bjerringbro har dykkerklubben noget ekstra at fejre i år, da de fejrer deres 40-års jubilæum. Dette er en milepæl, der vidner om klubbens vedvarende engagement i at fremme dykning som en elsket sport og hobby. Jubilæet vil blive fejret med festlige begivenheder og dykkeeventyr, der hylder klubbens lange historie.

Invitation til Jubilæum: jubilæum-BDK

 

Ungdomstræf på Fyn

Endelig inviterer Neptun dykkerklub alle unge dykkere til et spændende Ungdomstræf i oktober. Dette træf er en fantastisk mulighed for unge dykkere fra hele landet at mødes, udveksle erfaringer og dykke sammen. Du finder invitationen til årets ungdomstræf her: Ungdomstræf Fyn 2023

 

 

Dette er kun få eksempler på de mange gode aktiviteter der sker i Hele Danmark. Vi glæder os til at følge de mange aktiviteter, spændende dykkeroplevelser og dykkerfællesskab i de kommende måneder. Lad os sammen fejre dykkerlivet og den skønhed, der findes under havets overflade!