Live talks – i samarbejde med FOTOGRAFIT.EU og Lars Stenholt Kirkegaard

Når vinteren står for døren og de mørke vinteraftener bliver længere, er det tid til at rykke inden for og mindes de gode sommerstunder. Men det er også en god anledning til at række ud til spændende personer i miljøet og tage sig tid til at tage nogle gode samtaler.

I samarbejde med FOTOGRAFIT afholder Dansk Sportdykkerforbund tre LIVE sessions som optakt til julen der snart står for døren.

Det bliver undervandsfotografen Lars Kirkegaard, der er vært på de 3 sessions og der er lagt op til nogle virkeligt spændende samtaler i et forløb på 3 uger, startende onsdag d. 22/11-2023 – kl 20.00, og de efterfølgende 2 onsdage.

Datoer:

Emil Poulsen 22/11 – https://fb.me/e/3iMM8D4cY

Leigh Bishop 29/11

Erling Svensen 6/12

INFO OM DELTAGERNE

Alle talks starter  kl 20.00 – og man kan tilgå dem her eller via på forbundets Faceboob side under “begivenheder”.

Spørgsmål undervejs

Det er muligt at stille spørgsmål under seancen, så det er bare om at forberede sig godt og spidse blyanten og deltage aktivt.

Hvis ikke du kan se interviewet på det aktuelle tidspunkt, kan du efterfølgende det det som et videopodcast.

 

Vi håber I vil lytte med, enten LIVE og deltage aktivt i den efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål – eller vil lytte/se LIVE sessionen efterfølgende som podcast når du er på farten eller skal slappe af,. Vi håber også at du deler den med andre dykkerentusiaster.