Hvem hopper du i havet med d. 26 juni?

Vær med til at fejre Danmarks fantastiske hav og vær med til at sætte fokus på behovet for, at der bliver passet bedre på det!

Vi håber, at I har lyst til at deltage i vores HOP I HAVET event d. 26. juni!
Invitation til Hop i havet Sportsdykkerne

Hvad er Hop i havet?

Hop i havet er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor Danmarks Naturfredningsforening igennem lokalt engagement sætter fokus på Danmarks hav og fjorde.
Hoppet foregår i år d. 26. juni fra kl. 10-12, og vi håber, at der er mange af jer havelskere, der har lyst til at være med! I kan deltage ved selv at oprette arrangementer (på www.hopihavet.dk) eller ved at deltage i andre lokale foreningers events. Sidste år endte vi på omkring 100 events!

Hvad er et Hop i havet-event?

Et Hop i havet-event kan se ud på mange måder. Lige fra en fælles svømmetur og en kop kaffe, over det mere naturformidlende, til Hop i havet-events, der sætter fokus på problemstillinger i lokale hav/fjordområder. Fælles for dem er, at fokus er på havet, hvilket det alt for sjældent er for størstedelen af danskerne, og dermed også størstedelen af de politikere, der har ansvar for at passe på vores alle sammens hav.

Får man materialer tilsendt?

Ja, og det er gratis.
Pakkerne kan bestilles, når man opretter sin event på www.hopihavet.dk.
Eventpakke: To beach-flag, plakater, flyers. Børnepakke: Akvarie (11 l), havtatoveringer, havbingo, to rejestrygenet, fire fiskenet, en lille foldetavle (bestemmelsestavle bløddyr), to sorteringsbakker, en lille vandkikkert.

Hvordan melder man sig til?

Man kan oprette sin event på hopihavet.dk (se her hvordan*). Til at begynde med kan man også blot skrive en tilmelding til hopihavet@dn.dk. Der er vi også klar til at svare på spørgsmål, og hjælpe med oprettelsen af events, hvis nødvendigt.

Vi glæder os!

Mvh. Danmarks Naturfredningsforening.
https://www.hopihavet.dk/sadan-opretter-du-events/

 

*Invitationen er delt på vegne af Danmark Naturfredningsforening, som vi fremadrettet arbejder tættere sammen med.