Danmark fik medaljer og rekorder til VM i fridykning i Beograd

Til VM i Beograd sendte Danmark 4 deltagere afsted. Her har de i  dagene d. 12-15 juni har konkurreret sammen med verdens bedste fridykkere til VM i pool fridykning. Verdensmesterskabet blev afholdt af CMAS.

De 4 atleter der repræsenterede Danmark var Casper Marti-Beckmann, Peter Truelsen, Thomas Bred og Line Greve.

Det danske landshold til VM i fridykning i pool i Serbien 2022

  • Peter stillede op i alle 7 discipliner, der omfatter DYN, DYN-bf, DNF, Statisk, Endurance 8 og 16 x 50 samt 2×50 speed.
  • Casper deltog i de 3 dynamiske discipliner
  • Thomas og Line stillede op i DNF og DYN.

Ved ankomst blev holdet indkvarteret på et hotel midt i byen ca. 2 km. fra svømmehallen. Konkurrencerne startede hver dag ved 9-tiden og sluttede om eftermiddagen med efterfølgende medalje ceremoni.

Peter fik 4 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer i kategorien Masters (50-55 år) og så slog han Danmarksrekorden i Endurance 8×50 i tiden 6:38.
Casper fik 3 verdensrekorder (DNF, DYN og DYN-bi ) i kategorien Special Needs Athletes. Det har kastet en del medieomtale af sig bl.a. har TV2 øst og DR sporten skrevet to flotte artikler lgesom han har medvirket i interview til Serbiens nationale tv, der dækkede stævnet.

 

Alt i alt var det en rigtig god konkurrencer, som både bød på medaljer samt en masse god reklame for fridykning og Danmark.